Jeremy Allen White in de hoofdrol

Calvin Klein onthult nieuwe campagne

Calvin Klein introduceert de voorjaarscampagne 2024 met bekende acteur Jeremy Allen White, die zijn debuut maakt voor het merk en Calvin Klein’s meest kenmerkende ondergoed draagt. 

Als New Yorker wordt Jeremy vastgelegd door Mert Alas in zijn thuisstad in een reeks foto’s en video’s. Het laat zijn band met de stad zien en benadrukt zijn krachtige energie in Calvin Klein’s meest iconische stijlen. Zoals te zien bij Jeremy, vernieuwt de voorjaarscollectie 2024 voor heren. Klassieke ontwerpen van Calvin Klein met nieuwe logo-bewerkingen en materialen zorgen voor stijlvol dagelijks comfort.

Nieuwe stijlen zoals Intense Power, Micro Stretch en Micro Mesh verenigen gedurfd design met innovatie voor looks die strak en comfortabel zijn, terwijl essentieel Modern Cotton en Cotton Stretch ondergoed een iconische basis bieden voor elke garderobe. In de voorjaarscollectie 2024 worden de minimalistische essenties van Calvin Klein gepresenteerd met moderne innovatie en sensualiteit in zijn puurste vorm.

Photog_Mert Alas