DAILY PAPER X HAVANA CLUB

Wat krijg je als je Cubaanse vibes en pure Amsterdamse streetstyle mixt? De gloednieuwe, limited collectie van Havana Club x Daily Paper. Ultieme streetwear geïnspireerd op Cuba, gemaakt in de authentieke Daily Paper stijl. 

De rummakers van Havana Club en het modemerk Daily Paper delen hun Afrikaanse roots en liefde voor street culture. De samenwerking begint met een eenmalige collectie van acht kledingstukken, waarin veel verschillende onderdelen van bijde merken zijn verwerkt. Inspiratie werd gevonden in de Cubaanse traditie van Havana Club en de creatieve stijl van Daily Paper, hiermee wordt verwezen naar de welbekende Cubaanse gouden kettingen.

For the love of street culture

Het resultaat van de collab tussen Havana Club en Daily Paper is een capsule collectie waarbij zwart en goud de hoofdrol spelen. De collectie bestaat uit een T-shirt, een Cuban shirt, een hoodie, een coach jacket, een riem, een sjaal, een vergulde veldfles en een unieke special edition Havana Club 7 Años fles. Van alle items worden er 250 stuks gemaakt en zijn verkrijgbaar vanaf 26 januari via de Daily Paper webshop en de Daily Paper winkel in Amsterdam.