Signature looks & high-comfort

Fashionlabel WAHTS opent nieuwe Brand Store in Amsterdam

Het Amsterdamse high-end fashion label WAHTS, dat een brug slaat tussen luxe herenmode en eigentijdse sportswear, kondigt met trots de opening aan van hun nieuwe Brand Store in de Cornelis Schuytstraat 9 in Amsterdam.

WAHTS, opgericht in 2012, staat bekend om hun monochrome, hybride signature looks en high-comfort designs. Als pioniers van luxury athleisure voor de moderne man, combineert WAHTS stijl, functionaliteit en detail op een uitzonderlijke manier. Het merk vindt inspiratie in de 24/7 lifestyle van moderne ondernemers, atleten en creatievelingen, waarbij business, fashion en comfort naadloos samengaan. De collecties van WAHTS zijn tijdloos en duurzaam, met aandacht voor zowel functionaliteit als esthetiek. WAHTS staat dan ook voor “We Are Here To Stay” en zet zich in voor mode die blijft.

Brand Store Design
Het Amsterdamse architectenbureau Framework Studio heeft het vernieuwde winkelconcept ontworpen voor WAHTS, waarbij de kernwaarden van het merk worden weerspiegeld. Hun ontwerpethos is een bewegend doelwit en voor dit project diende de collectie van WAHTS als inspiratiebron. Ze hebben gewerkt met natuurlijke materialen en een strak, eigentijds design om een unieke winkelbeleving te realiseren. In de nieuwe winkel wordt WAHTS’ DNA, waaronder tech, luxe en comfort weerspiegeld door de esthetische waarden van Framework Studio, waarbij roestvrij staal en spiegels afgewisseld worden met Frans eiken en suède.