SteamOne Foldable

HET PERFECTE CADEAU VOOR VADERDAG

Heb jij al een mooi cadeau gevonden om jouw vader, man, vriend of bonusvaders (of misschien jezelf) mee te verrassen op Vaderdag? Zondag 19 juni is het weer tijd om een mooi gebaar te maken, én wat is er fijner dan een cadeau dat zowel stylish als praktisch is? 

De Foldable-kledingstomer van SteamOne is hét ideale Vaderdagcadeau. De naam zegt het al, deze handstomer is opvouwbaar en past gemakkelijk in iedere koffer, tas of kast. SteamOne maakt kledingstomers die – naast enorm handig – ook een lust voor het oog zijn door het mooie design. Het gebruik van de stomer is heel makkelijk. Je hangt jouw kledingstuk op aan een hanger, steekt de stekker in het stopcontact en je bent er helemaal klaar voor. Nooit meer stoeien met een strijkplank en strijkijzer om jouw kleding nog ‘snel even’ glad te strijken!

Waarom stomen? Alle kledingstukken (je leest het goed, allemaal!) kunnen worden gestoomd zonder risico op beschadigingen of krimpen. Denk aan: chino’s, polo’s, (colbert)jasjes en satijnen stropdassen. Hoe stoom je precies? Heel makkelijk. Hang het kledingstuk dat je wilt stomen aan een hanger. Trek met je ene hand de kleding plat en haal de stoomkoop met je andere hand langs de kleding. Zorg dat de stomer de kleding raakt. Stoom shirts, tops of truien van binnenuit; positioneer de stoomkop aan de bovenzijde van het kledingstuk en haal de stoomkop naar je toe waardoor de stof over de stoomkop glijdt. Kind kan de was doen! 

De verkoopadviesprijs van de SteamOne Foldable is €149,- en de producten van SteamOne zijn verkrijgbaar via: www.bol.com en www.coolblue.com.