Smart Watch

Nieuw! Tag Heuer Connected Calibre E4

Vandaag lanceert TAG Heuer een spannende nieuwe generatie Connected Watch – gebouwd om onverslaanbare performance te leveren in combinatie met ultieme elegantie. Het luxe Zwitserse horloge merk is een pionier geweest in het luxe Connected horlogesegment sinds 2015. De Lancering van twee nieuwe horloges, elk een presentatie van het handelsmerk van TAG Heuer geven toegang tot het steeds groter wordende ecosysteem van sportactiviteiten, wellness-apps en elegante wijzerplaten geïnspireerd op iconische uurwerken.

‘Met deze twee nieuwe, heel verschillende Connected-horloges, hoop ik een nieuwe generatie TAG Heuer Connected te brengen. Calibre E4 is gemaakt voor een breder scala aan klanten, en wordt een metgezel in hun dagelijks leven: van zakelijke tot sportieve activiteiten tot de meest elegante diners. De ontwikkeling van deze nieuwe horloges laat zien hoe ‘Connected’ een pijler van TAG Heuer is geworden, naast Aquaracer en Carrera, voortbouwend op 160 jaar ervaring.’ Frédéric Arnault, CEO TAG Heuer

Een nieuw 42 mm-model

De 42 mm-versie van het horloge heeft een meer verfijnde en elegante look, ontworpen om in de smaak te vallen voor iedereen, en zal er goed uitzien op een elegant evenement, op kantoor of tijdens het sporten. Het horloge heeft een dunnere kast, met ergonomische stalen pushers, een dunne bezelen een armband volledig geïntegreerd in het ontwerp.

Een opnieuw ontworpen 45mm Model

Het 45 mm-model combineert een sportief ontwerp met het gevoel van een traditioneel high-end uurwerk, met een sterke keramische rand. Het ontwerp is aanzienlijk veranderd van eerdere modellen, waardoor het horloge een verhoogde gevoel van flow creëert. Makkelijk voor mensen die altijd on-the-go zijn.

Sport

Met de Tag Heuer Connected is het nu gemakkelijker dan ooit om jouw fitnessroutine bij te houden. De TAG Heuer Sports app levert nu begeleide trainingsroutines, evenals de toonaangevende fitnessinformatie en sporttracking. in afgelopen jaren is de sportapplicatie van TAG Heuer vernieuwd en ontwikkeld om gebruikers in staat stellen om het hardlopen (binnen en buiten) bij te houden evenals fiets-, zwem-, golf- en wandelprestaties.