shoppen beter wordt het niet

shopwalhalla

Shoppen? Beter wordt het niet!

Voor wie denkt dat winkelen alleen voor vrouwen is, heeft nog nooit een bezoek gebracht aan House of SnoBs in hartje Enschede. In deze prachtige shop-in-shop is voor elk wat wils, zo ook voor mannen. Alles op het gebied van luxury lifestyle zit gevestigd in dit immens grote pand. Van bijzondere kunst en luxe auto’s tot de meest nicheparfums en kleding.

Al bij binnenkomst valt de prachtige grand entree en luxe etalage direct op. Deze shop experience wordt écht bijzonder. Het voelt hier heel warm en huiselijk, zo zijn er diverse knusse zithoeken met open haarden waar je met een kop koffie of heerlijk glas bubbels drinkt. Zij vertellen en adviseren je graag over het unieke aanbod van de winkel, maar je kunt ook in alle rust rondsnuffelen. Niets ontbreekt. De eigenaren hebben een neus voor exclusiviteit, dus wil je écht luxe en unieke producten in huis halen, dan slaag je hier gegarandeerd. Denk aan bijzondere home fragrances, tafelboeken en prachtige kunst, waarmee je je huis tot een warm thuis maakt.  

De shop experience stopt hier niet! Het rijke aanbod heerlijke geuren beslaat enkel nicheparfums van high-end merken speciaal geselecteerd door Robert Nederveen. Denk aan merken als Creed en Atkinsons die een volledige lijn geuren inclusief scheerproducten voor mannen hebben. Onmisbaar! Een goede geur kan zóveel doen – zoek jouw favoriet en geloof ons, je wil niet meer anders.

Als het op fashion aankomt, weet House of SnoBs wel hoe ze ons mannenhart sneller doen slaan. Er is een prachtige collectie aan zonnebrillen van de meest exclusieve merken zoals Dior, Porsche, FRED en Dsquared in allerlei verschillende stylen. Net wat bij jou past! 

Van winkelen word je hongerig. Dat is nu eenmaal een feit. Tijd voor wat te eten dus! Je kunt lekker binnenblijven, want ook voor een goede bal gehakt, broodje kroket of sushi ben je op het juiste adres. Relax met een heerlijk biertje of gin-tonic in je hand en neem even écht de tijd om te genieten. Als je dan eenmaal in The Bar met je hapje en drankje zit, zie je het ineens, als klap op de vuurpijl, een lust voor het oog… Een wel heel snelle wagen van VDM Cars! ‘s Werelds meest luxe exclusieve dealer in (sport) cars toont hier zijn nieuwste parels. Proefritje maken? Why not! 

H.J. van Heekplein 1 
7511 HL Enschede
T. +31534318771
houseofsnobs.com