Tag Heuer X Porsche Connected watch

De TAG Heuer Connected Calibre E4 – Porsche Edition biedt een opvallende, diepblauwe look geïnspireerd op de Porsche Taycan met exclusieve Wear OS-functies voor Porsche-eigenaars waarbij informatie van hun auto direct op de wijzerplaat wordt weergegeven.

TAG Heuer en Porsche lanceren de nieuwe TAG Heuer Connected Calibre E4 – Porsche Edition, een luxe connected uurwerk geïnspireerd op het design van de iconische volledig elektrische Porsche Taycan-collectie, met exclusieve Wear OS-functies voor Porsche-eigenaars waarbij informatie van hun auto direct op de wijzerplaat wordt weergegeven. Het horloge volgt op de lancering van de TAG Heuer x Porsche Carrera Chronograph, waarmee de rijke geschiedenis van het autosporterfgoed van de twee bedrijven en de lancering van een wereldwijde samenwerking in 2021 werden gevierd. Sinds 2015 is TAG Heuer een niet te missen speler in de categorie luxe smartwatches, en de TAG Heuer Connected Calibre E4 – Porsche Edition biedt Porsche-eigenaren en -fans toegang tot TAG Heuer’s steeds groeiende ecosysteem van exclusieve sport- en wellness-apps en elegante wijzerplaten.

Zowel het fysieke horloge als de software hebben designkenmerken in dezelfde tint bevroren blauw die wordt gebruikt in de iconische elektrische Taycan, die de buitenkant van de auto oproept. Dragers van de TAG Heuer Connected Calibre E4 – Porsche Edition krijgen toegang tot een exclusieve wijzerplaat, die alleen beschikbaar is voor bezitters van de speciale Porsche smartwatch. De wijzerplaat is geïnspireerd op printplaten en racecircuits en biedt een geanimeerd visueel effect dat TAG Heuer-horloges en Porsche-auto’s verbindt met een gevoel van technologie en snelheid. Het horloge biedt ook complicaties die informatie van compatibele Porsche-modellen direct op de wijzerplaat weergeven, zoals het batterijpercentage van de auto en de totale afgelegde afstand in kilometers.