La Fiesta de Carne

De beste burger van de Benelux eet je hier

Het gerenommeerde Ter Marsch & Co ontpopte zich als de onbetwiste kampioen en veroverde de prestigieuze titel: Lekkerste Hamburger van Nederland 2024. De gewaardeerde onderscheiding werd uitgereikt tijdens de jaarlijkse uitreiking van de Lekkerste wedstrijden tijdens de Horecava-vakbeurs in Amsterdam. Chef Andy Hoogvliets ging er met de winst vandoor bij de finale van de Lekkerste Hamburger van Nederland met de burger La Fiesta de Carne. Deze werd als beste beoordeeld door de jury en staat vanaf vandaag op het menu van Ter Marsch & Co. 

La Fiesta de Carne is een burger geïnspireerd op de smaken afkomstig uit Spanje. La Fiesta de Carne wordt geserveerd op een briochebun met een vleespatty van het Spaanse Black Angus van familiebedrijf Miguel Vergara. Beide kanten van de briochebun worden licht ingesmeerd met Andalusië-crème en custard van Spaanse manchego-kaas. Vervolgens wordt het belegd met frisse venkel, gedroogde tomaat, en 24 maanden gerijpte Gran Reserva-serranoham en afgemaakt met huisgemaakte piment d’Espelette. Dit geeft het geheel een kleine kick vanwege het pepertje. 

La Fiesta de Carne is speciaal ontwikkeld als inzending voor deze wedstrijd en is de perfecte vertaalslag van de Spaanse smaken die je overal in de wereld steeds populairder ziet worden.