let's cocktail

HAAL JE FAVORIETE COCKTAILBAR IN HUIS

Dit weekend vindt hét online cocktailevent plaats: De Thuisborrel Club. Shake de lekkerste cocktails aan je eigen keukentafel en check online in bij je favoriete (cocktail)bars. Transformeer je woonkamer, tuin, balkon of dakterras dit weekend tot een waar cocktailwalhalla en geniet!

Het initiatief van De Thuisborrel Club is in speciaal opgezet om de cocktailindustrie te steunen. Er zijn al veel initiatieven bedacht om de horeca te steunen, maar helaas zijn de mogelijkheden voor (cocktail)bars niet eindeloos. Speciaal voor hen hebben marketing- en communicatiebureau Typhoon Hospitality en communicatiebureau The Activators in samenwerking met verschillende Nederlandse cocktailbars, spirit brands en The Cocktailbox het nieuwe concept bedacht. Om de (cocktail)bars te steunen met een nieuw initiatief, dat de bar een podium geeft én ondersteunt.

De Thuisborrel Club is voor iedereen. Van fervent cocktaildrinker en gezelligheidsdrinker tot de leergierige drinker. Iedere (cocktail)liefhebber kan deelnemen en kan kiezen uit twee opties: inschrijven met of zonder The Cocktailbox. Doe jij je cocktailboodschappen liever zelf? Schrijf je dan in voor €10,- en je ontvangt de menukaart met acht cocktails. Geen zin in een tripje naar de supermarkt? Schrijf je dan in voor €39,50 en ontvang een zorgvuldig samengestelde cocktailbox met alle ingrediënten die je nodig hebt. Je ontvangt acht miniatuur drankflesjes, een mixer en garnering voor je eigen cocktailbar at home. Wil jij je inner bartender naar boven halen? Dan kun je ook een shaker bestellen. Liever basic beginnen? Met een bidon als shaker kom je ook al heel ver!

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is MG_9400-1024x710.jpg

Je favo (cocktail)bars

De deelnemende bars zijn o.a.: Door74, The Stockroom, The Rumah, Williams Canteen, The Court, Amehoela, Lac Cai, Bar Feijoa, Pulitzer’s Bar, Mr Finch en The Lemonman Bar van restaurant NENI. Gedurende de avond zullen alle bartenders de cocktails van het menu live maken en alle tips & tricks delen. En terwijl je geniet van je cocktail, zorgen zij voor het nodige entertainment. Elke bar verzorgt tussen 20:00 en 23:00 uur een uniek programma, dat elk uur opnieuw start. Zo kun je doorhoppen naar je volgende bar en in één weekend wel elf bars bezoeken!

Geniet 22 en 23 mei van de lekkerste cocktails, het leukste live-entertainment en steun je favoriete cocktailtent. Inschrijven en bestellen kan via dethuisborrelclub.com/