Orancello van De Jongens van Oud West

Hét alternatief voor limoncello

Orancello wordt gemaakt met sinaasappelschillen in plaats van citroenschillen, met als resultaat een friszoete likeur die perfect past bij gezellige avonden of als borrel in de zon. De orancello van De Jongens van Oud West kenmerkt zich door kwaliteit en een toegankelijk karakter.

De sinaasappelschillen die De Jongens van Oud West gebruiken voor hun orancello komen vers van de vrucht en dat proef je. De likeur heeft een alcoholpercentage van 28 procent en is friszoet met een licht bittere afdronk. Perfect voor op een zomers terras of als verfrissend digestief. De Jongens van Oud West is ijskoud het lekkerst, maar met de orancello zijn ook heerlijke cocktails te maken door de likeur te mixen met bijvoorbeeld prosecco, of met gin en gingerale.

Kwaliteit zonder concessies

De Jongens van Oud West – Rick Taks, Joeri van Dongen en Bart van den Heijkant – zijn drie avontuurlijke bourgondiërs uit Oud West in Oosterhout die met hun orancello impact willen maken op de drankenwereld. Door een hoogwaardig alternatief te bieden voor limoncello en geen concessies te doen op kwaliteit. Om tot het beste resultaat te komen onderzochten de vrienden tientallen sinaasappelsoorten en honderd verschillende recepten voordat ze hun orancello op de markt brachten. Het resultaat is een rijke, ambachtelijke orancello.

Cocktailrecept Oud West Finest

Ingrediënten
50 ml orancello
25 ml gin
200 ml gingerale
IJsblokjes
Sinaasappelschil
Munt

Doe wat ijsblokjes in een longdrink en schenk de orancello en gin erbij. Vul aan met gingerale en garneer met een sinaasappelschil en takje munt. Proost!

Meer informatie over de verkooppunten en cocktailinspiratie vind je op de socials en website van De Jongens van Oud West: www.dejongensvanoudwest.nl.