Culinair initiatief

Jaguar Land Rover en Sergio Herman serveren extra bijzonder kerstdiner bij jou thuis!

Deze kerst zal anders zijn dan vorige jaren. Om er toch een intiem feest van te maken, is er nu een heel mooi culinair initiatief waar je zeker gebruik van wilt maken tijdens de feestdagen!

Topkok Sergio Herman gaat voor jou de keuken in! Samen met Jaguar Land Rover zorgt hij ervoor dat je dit jaar alsnog kunt genieten van een verrukkelijk kerstdiner. Sergio Herman heeft behalve goed en lekker eten nog andere passies waaronder kunst, muziek en architectuur. Mooie auto’s passen ook in dat rijtje. Het is dan ook logisch dat de bekende topkok sinds jaar en dag trotse ambassadeur van Land Rover is.

Het gloednieuwe restaurant van Herman, Le Pristine, dat sinds juli gevestigd zit in de Lange Gasthuisstraat 13 in Antwerpen, is door de tweede lockdown momenteel gesloten en aangewezen op take-away. Jaguar Land Rover wil Le Pristine graag ondersteunen door op donderdag 24 december geselecteerde dealers open te stellen als afhaalpunt voor het kerstmenu van Le Pristine.

“Dit is een fantastisch gebaar van Jaguar Land Rover, dankzij het dealernetwerk hebben wij de kans om meer mensen kennis te laten maken met de keuken van Le Pristine. Samen gaan we van deze uitzonderlijke kerst een heel bijzondere kerst maken!”

Sergio Herman

Het verfijnde en zeer smakelijke kerstmenu van Le Pristine bestaat uit onderstaande gerechten en kan worden besteld voor € 95,- per persoon:

Tartaar zeebaars, gambero rosso, combava, artisjok

Aardappel, noordzeegarnaal, Zeeuwse mosselen, schorseneer, cider

Ragout van kreeft, ravioli van paddenstoelen/witte truffel/tallegio, dragon

Tarte tatin ananas, rum, karamel, vanille, Amalfi citroen

Gevuld kerstbrood Vlaamsch Broodhuys

Wie zijn of haar kerstdiner dat tikkeltje extra wil geven, kan tot en met zondag 20 december om 21:00 uur een bestelling plaatsen. Het team van Sergio Herman zorgt er vervolgens voor dat op donderdag 24 december op een nog te bevestigen tijdstip de box met het overheerlijke kerstmenu kan worden afgehaald in een van de volgende geselecteerde Jaguar Land Rover dealers:

  • Jaguar Land Rover Broekhuis Utrecht
  • Jaguar Land Rover RAC Dordrecht
  • Jaguar Land Rover Romijn Den Haag
  • Jaguar Land Rover The Adventure Den Bosch
  • Jaguar Land Rover Maastricht
  • Jaguar Land Rover Knook Breda
  • Jaguar Land Rover Automobielbedrijf Cito