Bacardí

Til jouw feestje naar het volgende niveau met deze kant-en-klare aged rum cocktails

Van knusse diners tot eindeloze rooftop-parties. De in-home trend blijft ook na COVID bestaan, en het niveau is hoog, want we hebben afgelopen twee jaar goed kunnen oefenen. Met de introductie van Aged Rum Cocktails maakt BACARDÍ Rum het jou nog makkelijker om jouw in-home feestje met vrienden naar een hoger niveau te tillen. De drie premium, kant-en-klare cocktails zijn gemaakt door enkele van de meest getalenteerde bartenders ter wereld. Jij hoeft de cocktail alleen nog maar te koelen en uit te schenken over ijs en binnen no time verwen jij je gasten met een tropische, premium bar-quality cocktail.

De cocktails zijn gemaakt met de bekroonde premium aged rums van BACARDÍ en beschikbaar in drie Caribische smaken. Caribbean Espresso Rumtini is een zachte variant op de klassieke z lekker bitter en zoet met aroma’s van kolanoten en vanille en toetsen van koffie en donkere chocolade. In de Roasted Pineapple Rum Punch proef je de zoete en herkenbare smaak van ananas en de subtiele hint van vanille van de aged rum. Een verrassende en soepele combinatie. De derde variant is Toasted Coconut Colada, waarin tropisch fruit en kokosnoot gecombineerd is met een hint van dulce de leche. Als je deze cocktail met je ogen dicht drinkt, waan je je zo in de Caraïben.

De BACARDÍ Aged Rum Cocktails zijn vanaf half april verkrijgbaar in jouw lokale supermarkt.  De adviesverkoopprijs is € 2,99,- per 200ml flesje.  ICE. POUR. ENJOY.