BBQ time

10x de populairste parken om te barbecueën

Mooi weer is eindelijk aangebroken en dat betekent dat het voor veel Nederlanders ook weer tijd is om te barbecueën. Helaas is barbecueën niet toegestaan in alle parken in Nederland, daarom delen wij hier een lijstje met parken waar het wél mag. Pak je BBQ-set, vlees, brood, smeersels, you name it; en barbecueën maar!

De Amsterdamse parken overheersen duidelijk de top drie, maar Utrecht en Groningen volgen. Om de beste parken van Nederland te selecteren heeft HelloFresh de parken van de grootste steden van Nederland onder de loep genomen. De eerste plaats gaat naar het Amsterdamse Bos. Dit park heeft de beste Google reviews en het hoogst aantal getagde Instagram-berichten van alle onderzochte locaties. De tweede plaats gaat het Westerpark. Weer een park in Amsterdam die als beste uit de beoordeling komt. Het Westerpark is een cultuurpark met cafés, eettentjes, galeries en zelfs een bioscoop. De derde plaats gaat naar het Oosterpark, dit park in Amsterdam staat bekend om de vijver waar vaak watervogels op afkomen. 

ZIE OOK: ENTRECOTE VAN DE BBQ MET LIMOEN-KORIANDERRUB

Top 10 populairste BBQ-parken

  1. Amsterdamse Bos, Amsterdam
  2. Westerpark, Amsterdam
  3. Oosterpark, Amsterdam
  4. Máximapark, Utrecht
  5. Flevopark, Amsterdam
  6. Stadspark Noorderplantsoen, Groningen
  7. Sonsbeekpark, Arnhem
  8. Rembrandtpark, Amsterdam
  9. Gaasperplas, Amsterdam
  10. Erasmuspark, Amsterdam

Kan jij nog wel wat BBQ tips & tricks gebruiken voor de perfecte BBQ-avond? Jouw brandende BBQ-vragen worden hier beantwoordt, zodat jij heerlijk kunt grillen tijdens fijne zomeravonden. Ook vind je er de lekkerste recepten, om je vrienden of familie te verwennen met de lekkerste veggie-, vis- en vleesgerechtjes.

Bron: HelloFresh