HITMACHINE

Billy Dans lanceert eerste album

In de schijnwerpers van de Nederlandse muziekscene staat Billy Dans inmiddels bekend als de ultieme hitmachine. Naast zijn vele successen als songwriter heeft hij lang gewerkt aan zijn eigen nieuwe meesterwerk, het langverwachte Billy Dans album Jongen Uit De Stad dat vandaag gereleased wordt. Het album belichaamt de kenmerkende sound van Billy Dans, doordrenkt met typerende feel good vibes, positiviteit en dansbare tracks.

Billy Dans heeft zijn stempel gedrukt als een meesterlijke componist en uitvoerend artiest, niet alleen voor zichzelf, maar ook voor gerenommeerde collega’s zoals Snelle, Donnie, Tino Martin, Mart Hoogkamer, Turfy Gang, Bilal Wahib en vele anderen. Zijn eigentijdse typerende sound en tekstgebruik heeft de muziekwereld verrijkt, en met de titels op Jongen Uit De Stad bewijst hij opnieuw zijn enorme talent.​

​Maak kennis met zijn eerste album, veelzijdig in alle facetten, met reeds gekende hits en verrassende nieuwe tracks. Teksten van de straat en veelal recht uit het hart. Met meer dan 40 miljoen streams en een gouden award voor Beach Vibe en bijna 10 miljoen streams voor Ontspanje bewijst de muzikale duizendpoot naadloos aan te voelen waar de luisteraar voor gaat!