EN DAN NOG WAT…

DE 10 WIJSHEDEN VAN BAS SMIT

Lees, leer en lach. Dit zijn de 10 wijsheden van social icoon (of man van ;-)) Bas Smit.

1

Mocht je onverhoopt ooit onder narcose moeten, spreek met de anesthesist af het zo langzaam mogelijk in te brengen. Dan heb je gewoon echt nog ff een feestje voordat je onder het mes gaat, geloof me. 

2

Veel mensen vinden het heel boeiend om iedereen te laten zien dat ze business vliegen door middel van die KLM-huisjes op hun schouw. Ga als laatste het vliegtuig uit en loop langs de business class. Altijd worden er een paar vergeten. 

3

Met een gezin is het niet te doen om series te kijken. Ga daarom met je iPad op de crosstrainer of hometrainer, dan heb je een goed verhaal naar je vrouw. 

4

Bij griep is het slim om de thermometer tegen het lampje op het nachtkastje te houden. Bij hoge temperatuur word je pas echt in de watten gelegd door je vrouw. Let op: niet hoger dan 42 graden, want dan staat er een ambulance voor de deur. 

5

Als je voor kinderen gaat, probeer dan dochters te maken. Wat een feestje dat knuffelen de hele dag. 

6

Als je graag iets wilt kies ik er altijd voor om gewoon te zeggen wat er gaat gebeuren. Als je het vraagt loop je het risico dat je nee krijgt te horen. Geef gewoon geen keuze. 

7

Ik heb ooit van mijn stijlvoorbeeld Tom Ford gehoord dat je slanker oogt zonder boxer onder je jeans. Geen idee of het waar is, maar ik heb nooit meer een boxer aangehad. Kost wel wat meer spijkerbroeken per jaar haha. 

8

Lieve mensen, stop ajb met selfies op Instagram. Werkelijk niemand zit erop te wachten. Plaats gewoon dingen waar mensen om kunnen lachen. 

9

M’n vader zei vroeger altijd: ‘Alles leuk en aardig, als je je talen maar leert en kan dansen’. Ik snapte het toen niet, maar nu wel. Als je lekker outgoing bent en je je verstaanbaar kunt maken, kun je de hele wereld aan. 

10

Verras je vrouw zo nu en dan met een kleinigheidje of een spontaan weekendje weg. Als mannen zijn we verwende wezens en mogen we onze vrouwen best wat vaker verwennen.