een balletje slaan met audemars piguets golfpros

voor de horloge-freaks

Een balletje slaan met Audemars Piguet’s golfpro’s

Zwitserse Haute Horlogerie-fabrikant Audemars Piguet vierde het einde van het golfseizoen tijdens zijn jaarlijkse Golf Invitational bij de Els Club in Dubai. 72 horlogeverzamelaars en golfliefhebbers van over de hele wereld werden uitgenodigd om te genieten van een onvergetelijke ervaring op de green, samen met enkele golfambassadeurs van de manufactuur en Chief Executive Officer van Audemars Piguet François-Henry Bennahmias.

Negen golfpro’s van Audemars Piguet’s Dream Team hebben hun laatste European Tour-week verlengd om het wereldwijde golfevenement van de fabrikant bij te wonen, waaronder Tyrell Hatton – recente winnaar van de Turkish Airlines Open, opkomend talent Romain Langasque, 2016 Open-kampioen Henrik Stenson, respectievelijk drie- en viervoudig European Tour winnaars Andy Sullivan en Matt Wallace, voormalig wereldkampioen Lee Westwood, Bernd Wiesberger – die dit seizoen een hattrick behaalde, en 2019 BMW PGA-kampioen Danny Willett.

Ter voorbereiding op hun ronde met enkele van de beste spelers ter wereld verzamelden de gasten zich voor een vermakelijke uitdaging op het speelveld van Stadium Concept – een short game-oefenruimte, waar je body & mind kunt trainen en verschillende golfvaardigheden kunt behalen.

Wereldwijde nummer één golf -Youtubers Me and My Golf deden ook mee en hielpen de horlogeliefhebbers hun vaardigheden te verbeteren.

@audemarspiguetgolf & www.audemarspiguet.com