Hebben voor in huis: dít accessoire wil je in jouw mancave

Een mooi accessoire of kunstwerk in de woonkamer, je kantoor of slaapkamer? Wij hebben een dikke tip voor je. Iets origineels en handgemaakt. Precies hoe jij het hebben wil. Yes, it got it all!

Een accessoire kan de ruimte naar een hoger niveau tillen of helemaal afmaken. Van de fotolijstjes van jou en je geliefden tot het schilderij aan de muur; zonder goede accessoires of kunst is de ruimte toch net niet helemaal af en voelt het niet als thuiskomen. Wil je eens een keer iets anders? Dan hebben we goed nieuws voor je. Maak kennis met BeldArt.

BeldArt maakt items tot iets unieks en persoonlijks. Precies hoe jij het hebben wil. Menig voetbalclub, merk én BN’er ging je al voor. BeldArt maakt custommade brandblussers, spijkerjacks, sneakers en nu ook skateboards. Wil je een ander item helemaal laten customizen? Ook dat kan!

Wij zijn fan van de skateboards. Als eyecatcher aan de muur of als centerpiece in de kamer. Dus mocht jij liever niet op het skateboard willen staan, kun je er vanaf nu mee pronken in jouw woning!

Meer weten? Neem dan hier contact op met BeldArt.