Debuut Release

Hold Me Close

Tijdens deze bizarre tijden ontstaan ook mooie dingen. De Nederlands DJ/producer Sam Feldt start in deze tijd van eenheid met zijn nieuwe label Heartfeldt Records en met debuut release ‘Hold Me Close’.

Sam Feldt: ‘Vanwege de uitbraak van het coronavirus heb ik getwijfeld aan de geplande lancering van mijn eigen label Heartfeldt Records. Deze bizarre tijd dwingt iedereen tot introspectie. Na lang nadenken heb ik besloten de launch door te zetten – in de hoop dat het positiviteit en inspiratie geeft in deze spannende tijd. 

Daarnaast is Heartfeldt Records niet zomaar een platenlabel. Heartfeldt staat voor alles wat ik belangrijker vind dan ooit: zorgen voor elkaar en voor de planeet, dingen doen met passie en dierbaren dicht in de buurt houden. Met al deze zaken in mijn achterhoofd bouwen we aan een Heartfeldt Family. Een plek waar niet alleen opkomend talent een kans krijgt, maar waarbij we ook iets teruggeven aan onze planeet. Daarom doneer ik 1% van de opbrengsten van Heartfeldt Records aan de Heartfeldt Foundation. Met de eerste release ‘Hold Me Close’ en de #LetsStayHome campagne die ik ben gestart op mijn socials, ben ik klaar om deze boodschap van liefde voor elkaar en voor de planeet met zoveel mogelijk mensen te delen.

https://www.instagram.com/p/B94KgUkHqXE/

De debuut release op Heartfeldt Records voelt toepasselijk in deze rare tijden. ‘Hold Me Close’ (feat. Ella Henderson) brengt liefde en inspiratie, met een titel die voorstelt om je geliefden vooral dicht bij je te houden. De daaropvolgende regel ‘let’s stay home’ onderstreept vervolgens hoe geluk vaak dichterbij is dan je denkt.

De bijgaande #letsstayhome is ook een gebaar naar iedereen die momenteel in thuis quarantine zit. Om deze mensen een hart onder de riem te steken, een vonkje positieve vibes te geven, maar ook om al die thuisproducers te inspireren om deze tijd te gebruiken om mooie nieuwe muziek te maken die hopelijk de wereld positief verandert. Muziek kan helend werken, en Heartfeldt probeert hier een duurzame bijdrage aan te leveren!

Check spinninrecords.com