ode aan creativiteit en cultureel erfgoed

NIEUW: Montblanc Writers Edition

Montblanc komt met de Writers Edition. Een eerbetoon aan het literair nalatenschap van een van de meest invloedrijke auteurs in de geschiedenis en de uitvinder van Sherlock Holmes!

De Writers Edition door Montblanc is een ode aan creativiteit en cultureel erfgoed van befaamde literaire figuren uit de geschiedenis. Onder deze allergrootste schrijvers valt de Schotse Sir Arthur Conan Doyle (1859-1930) die bekend is door het schrijven van de 60 verhalen in het teken van de fictieve detective reeks Sherlock Holmes. Het schrijfinstrument is ongetwijfeld een van de essentiële instrumenten van elke detective die een misdaad of mysterie oplost. De collectie draagt het belangrijk detail van het vergrootglas als eerbetoon aan Sherlock Holmes. Het gelaat van de schrijver Sir Arthur Conan Doyle is gegraveerd op elk penpunt en de vier edities van de collectie staan voor een speciaal verhaalelement.

Het Huis koos voor erg kwalitatieve materialen voor deze collectie zoals hars en ruthenium. De dop en het schrijfinstrument van de Montblanc Writers Edition Sir Arthur Conan Doyle schrijfinstrumenten zijn versierd met het originele ruitpatroon gedragen door Sherlock Holmes en de uittreksels van een oude victoriaanse kaart uit Londen. 

Bekijk hier de prachtige collectie:

Montblanc Sir Arthur Conan Doyle Writers Edition is beschikbaar in de Montblanc boetieks en online.