Outdoor

THE FINISHING TOUCH FOR HOME AND TERRACE

Echte luxe is genieten van de tijd die je doorbrengt met familie en vrienden in het comfort van je huis. Rizz brengt een collectie goed ontworpen producten die de ongemakken aanpakken die het dagelijks leven je kan bezorgen. Ieder product blinkt niet alleen uit in design, maar ook in functionaliteit.

De Rizz | outdoor-mat is al vele jaren bekend als design outdoor-mat. Naast het design is de mat uniek in functionaliteit door de toepassing van de borstelstrips. Met hun schrapend vermogen zorgen ze ervoor dat tot tachtig procent meer vuil wordt verwijderd. De robuuste kwaliteit zorgt voor degelijkheid en duurzaamheid. De RiZZ | indoor-mat met hoogpolig kwaliteitstapijt van geregenereerd nylon zorgt voor een extreme vochtabsorptiecapaciteit. Samen vormen ze een eenheid voor het schoonhouden van je huis: de outdoor-mat verwijdert het vuil, de indoor-mat droogt de zool!

Leverbaar in drie maten en drie kleuren (antraciet, wit en zilver), dus wat je voorkeur ook heeft, er past er altijd één bij iedere enkele of dubbele deur van je woning en terras. Ook is de mat fraai te combineren met de kleurstelling van de tuinmeubelen.

Maak het tot slot af met de outdoor- en indoor-bezems. Deze completeren het designconcept en vegen door de dichte structuur van de haren het vuil daadwerkelijk weg, zonder in de haren vast te gaan zitten of tussen de haren door te glippen.

Al sinds 1941 produceert RiZZ met uitzonderlijk vakmanschap in de eigen fabriek in Nijkerk. Kijk voor meer informatie op rizz.design of bezoek één van onze premium dealers: Barbara’s Garden, Didam – FlowerFarm, Wassenaar – Kerkhof, Laren – Next Outdoor, Gorinchem – Palladio, Heinkenszand – Interieur Paauwe, Zonnemaire – Sissinghurst, Benthuizen – Van Valderen, Eersel. In Belgie is RiZZ onder andere verkrijgbaar bij Het Buitenhuis, Dendermonde – Hanolux, Turnhout – Meubili, Knokke – Vandella, Lochristi – Vanhie, Meisse – Ghequiere, Kortrijk Aalbeke