Eufy by Anker

Veiligheid voor alles

‘Google, laat me mijn garagedeur zien.’ Het kan met de nieuwe Eufy by Anker Floodlight Camera 2K Pro. Eufy is een huisbeveiligingsmerk waar privacy voorop staat. Ze bieden uitgebreide veiligheidsoplossingen voor bij jou thuis en staan bekend om hun uitzonderlijke kwaliteit en innovatie. En wat is er nu belangrijker dan de veiligheid en privacy van jou en je gezin?

Elk Eufy Security-product is ontworpen om ervoor te zorgen dat je beveiligingsgegevens privé blijven. Je kunt erop vertrouwen dat je alles wat er rondom je huis gebeurt, op een veilige manier kunt vastleggen. De Floodlight Camera 2K Pro is recentelijk toegevoegd aan de Eufy-familie.

De Eufy by Anker Floodlight Camera 2K Pro heeft een kijkhoek van 360° en een heldere schijnwerper. Hierdoor heb je zicht op alles in je buitenomgeving en heb je ’s nachts goed zicht dankzij de felle schijnwerper die ook ongewenste bezoekers afschrikt. De slimme camera herkent personen en kan personen volgen dankzij AI. De camera herkent indringers door deze AI-technologie, schrikt ze af door 3.000 lumen heldere schijnwerpers en verlicht tot wel 12 meter. Je krijgt verschillende meldingen op je telefoon bij bepaalde activiteiten. Bovendien beschikt de IP-camera over een speaker en heeft hij een ingebouwde microfoon. Verder is hij weerbestendig en bekijk je alle beelden in 2K Full HD (zelfs ’s nachts heeft de camera een gedetailleerde, full-color opname) via de app op je smartphone. Bedien de camera makkelijk via de app waar de kleurtemperatuur, helderheid, schema’s en bewegingsdetectie makkelijk ingesteld kunnen worden. Verbind je Floodlight met Alexa of Google Assistant en check op elk moment wat er buiten je huis gebeurt. Ook handig: de camera slaat de beelden lokaal op, dus je hebt geen abonnementskosten. Scheelt weer in de portemonnee.Nu met korting verkrijgbaar bij Coolblue voor €259!