RACESPEKTAKEL

Racen tegen Max Verstappen? Dat doe je zó

Nog even en dan gaat het Formule 1-seizoen weer van start na de zomerstop. De eerste race op de agenda is de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix in Zandvoort, waar wereldkampioen Max Verstappen weer zijn uiterste best zal doen om de overwinning van deze thuiswedstrijd binnen te slepen. Zou jij het ooit tegen hem willen opnemen? Nou, dat kan! Hoe? Lees dan snel verder.

In aanloop naar dit racespektakel introduceert Heineken een nieuw gaming-initiatief: Player 0.0. Via deze competitie kunnen Formule 1-fans zich letterlijk tot aan het circuit in Zandvoort racen. Deelnemers kunnen zich kwalificeren via hun mobiel, computer of console door de EA F1 2022 game te spelen of via Player 0.0 SIMS bij een van de deelnemende RaceSquare-vestigingen in Utrecht, Zwolle of Alkmaar.

De beste racers strijden in het raceweekend eind augustus op het podium om de ultieme hoofdprijs: de internationale SIM-racefinale later dit jaar tegen, jawel: Max Verstappen! De kwalificatieperiode loopt tot 18 augustus 2023.

Niet alleen mensen met de snelste tijd komen in aanmerking voor een finale in Zandvoort, er zijn ook achttien wildcards die worden verdeeld onder overige spelers, die op zaterdag 26 augustus tegen elkaar kunnen racen.

ZIE OOK: MAX VERSTAPPEN WINT DE 80E GRAND PRIX IN MONACO


Dit initiatief is onderdeel van de nieuwe ‘When You Drive, Never Drink’-campagne, met als doel verantwoord alcoholgebruik in het verkeer bij een jongere doelgroep onder de aandacht te brengen.

ZIE OOK: F1-VROUW: KELLY PIQUET