Lees hier hoe zij opstaan!

Déze bekende gezichten zweren bij een vroege ochtendroutine!

Wat hebben Barack Obama, Oprah Winfrey en Isabel Marant met elkaar gemeen? Naast dat zij een succesvol leven leiden staan ze iedere ochtend éxtra vroeg op om de dag te beginnen met tijd voor henzelf. Ze voelen zich hierdoor energieker en zitten beter in hun vel. Lees hier hoe zij opstaan!

Oprah Winfrey

De ochtendroutine van de presentatrice en ondernemer staat in het teken van natuur en meditatie. Ze wordt wakker om zes uur, poetst haar tanden en laat de hond uit. Oprahs villa is omringd door duizenden bomen dus dit is ook gelijk haar moment in de natuur. Daarna zet ze koffie, neemt ze tijd voor haar affirmaties en doet ze een meditatie. De ochtend sluit ze af met een uur sporten.

Isabel Marant

De Franse modeontwerpster zet haar wekker om zeven uur en begint haar dag met een kop thee. Vervolgens springt ze op haar scooter en rijdt ze naar een negentiende-eeuws zwembad in de Franse stad Saint Germain om 35 baantjes te trekken. Op de terugweg stopt ze bij een juice bar voor een wortel-gembersapje. Volgens de Française is dit het geheim voor een zongebruinde huid.

Richard Branson

De Britse zakenman zet zijn wekker om vijf uur. De ondernemer gaat dan hardlopen, speelt een potje tennis of – als de wind meezit – gaat hij kitesurfen. Daarna ontbijt hij met zijn familie. De dag beginnen met sporten en quality time is volgens Branson het geheim voor een goede werkdag.

ZIE OOK: HOW TO: OMGAAN MET DRUK

Barack Obama

De oud-president staat meestal rond zeven uur op, maar houdt er ook van om uit te slapen. Wanneer hij wakker wordt, spreekt hij uit hoe dankbaar hij is voor een nieuwe dag. Vervolgens spreekt Barack de dag door met zijn vrouw Michelle. Als hij eenmaal uit bed is start hij met een workout van 45 minuten, meetstal een combinatie van krachttraining en cardio. Na het sporten ontbijt de oud-president met eieren, aardappelen, toast en een glas thee of sap.

Miranda Kerr

Het Australische model wordt wakker om vijf uur en begint gelijk met yoga en een power workout. Daarna is het tijd voor haar affirmaties en het droogborstelen van haar lichaam. Na een uitgebreide skincare routine, sluit ze de ochtend af met citroenwater en een zelfgemaakt celery juice.

ZIE OOK: DE LEVENSLESSEN VAN DAI CARTER