by Kim Jones

De tofste looks van Dior tijdens de Vanity Fair Oscar Party

Afgelopen nacht vond na de uitreiking van de Oscars, een van de meest glamoureuze evenementen in Hollywood plaats: de Vanity Fair Oscar Party. De after-party trekt ieder jaar grote namen uit de filmindustrie aan waar veel aandacht wordt besteed aan de outfits van de gasten. Wij zetten de tofste looks van Dior tijdens de jaarlijkse after-party van de Oscars, de Vanity Fair Oscar Party, op een rij!

Dior by Kim Jones

Dior by Kim Jones tailoring is een van de meest kenmerkende aspecten van de modecollecties van het Franse modehuis Dior onder leiding van de Britse ontwerper Kim Jones. Jones staat bekend om zijn liefde voor klassieke herenkleding en zijn vermogen om traditionele snitten en stoffen te combineren met moderne materialen en technieken. Hieronder zetten wij de tofste looks van Dior tijdens de jaarlijkse after-party van de Oscars, de Vanity Fair Oscar Party, op een rij!

Dave Franco

Acteur Dave Franco droeg een Dior herencollectie zwart fluweel en zijde peak revers smoking, wit katoenen overhemd en een zwarte zijden strik.

Dave Franco

Offset

Rapper Offset droeg een Dior herencollectie zwarte wol en zijde peak lapel double-breasted smoking, zwart katoenen overhemd en een zwarte zijden stropdas.

ZIE OOK: DIOR ONTHULT DE DIOR SPRING 23’ HERENCOLLECTIE 

Offset

Brett Goldstein

Acteur Brett Goldstein droeg een Dior herencollectie grijs wollen schuine streep pak, een zwart katoenen overhemd en zwarte leren derbies.

Brett Goldstein

Adam DiMarco

Acteur Adam DiMarco droeg een Dior herencollectie Fall 2023 marine wollen canvas double-breasted pak en een CD gesp. Gecombineerd met leren Dior-laarzen.