Party

News

nieuwe geur

Philipp Plein’s NO LIMIT$

De Duitse ontwerper Philipp Plein startte rond 1998 zijn modelabel en is nu niet meer weg te denken uit menig winkelstraat. Doodshoofden, diamonds en gouden auto’s zijn kenmerkend voor zijn ontwerpen en sterren als Paris Hilton, Ronaldo en Madonna lopen weg met zijn excentrieke designs. Het succes van zijn wereldwijde merk is te danken aan zijn keiharde werken en het nastreven van een droom: rijk worden. Dat hij geen grenzen kent, op welk vlak dan ook, bewijst hij opnieuw met de lancering van zijn nieuwste herengeur NO LIMIT$ welke hij afgelopen week in Amsterdam heeft […]

Lees verder
Brainpower brengt nieuwe single uit én gaat op tour

NEW MUSIC

Brainpower brengt nieuwe single uit én gaat op tour

NIEUWE MUZIEK

Lees verder
tofste looks van de grammy awards 2020 omslag

het grootste event

Tofste looks van de Grammy Awards 2020

Zondagavond vond alweer de 62e uitreiking van de Grammy Awards plaats in het Staples Center in LA. De awardshow staat bekend als een van de grootste evenementen van de muziekindustrie van de wereld, waar de beste artiesten, albums en nummers van afgelopen jaar bekroond worden met een felbegeerde award. Bekijk hieronder de tofste looks van de Grammy Awards 2020.

Lees verder
Gents drink

After movie

Nextwork Gents Drink

In de bruisende omgeving van de Zuidas in Amsterdam vond op donderdagavond 18 april NEXTWORK Gents Drink plaats. Dé informele borrel voor mannen in Studio CM, onder het genot van quality drinks, bites, lifestyle en entertainment. Bekijk hier de aftermovie van het event!

Lees verder

Foto’s: NEXTWORK Gents Drink

In de bruisende omgeving van de Zuidas in Amsterdam vond op donderdagavond 18 april NEXTWORK Gents Drink plaats. Dé informele borrel voor (alleen!) mannen in Studio CM, onder het genot van quality drinks, bites, lifestyle en entertainment. Bekijk hier de foto’s van het event!

Lees verder